Dietu si Jaroslav nastavil podle toho, co mu dělalo dobře a co ne.
V tom útlým věku j sem nevěděl ani co to je. Věděl jsem, že tam je samozřejmě nějakej zánět akorát, nevěděl jsem ani, na jaký vyšetření jdu, popravdě poprvý, to mi nikdo neřekl. Takže jsem opravdu přišel jak slepej k houslím k tomu, a jestli mi to nějak změnilo. Určitě ve výživě, protože člověk si musí dávat pozor už na nějaký to jídlo. Byť mi říkali ze začátku dieta, že nesmím todle, nesmím támhleto, nakonec jsem přišel zase k jinýmu doktorovi, když jsem se přestěhoval už pak kvůli škole, tak jsem přišel k jinýmu doktorovi, a ten mi sám říkal, že na to dieta přesně neexistuje, že člověk si musí prostě říct, co mu dělá dobře a co ne. A je pravda, že třeba já mléčný výrobky a takovýhle všechno můžu úplně v pohodě, nic mi nedělá problém, vyhýbám se prostě věcem, který vím, že mi budou dělat problém, jako nadýmací zelí a čočka a takovýhle takto popsaný, 20 let nejed, takže no tak když se tomu člověk vyvaruje, tak je v pohodě.